Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyomtató szerviz - Szabolcs, Hajdú, Szolnok m képes leírás - Nyomtató javítás.tlap.hu
részletek »

Nyomtató szerviz - Szabolcs, Hajdú, Szolnok m - Nyomtató javítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyomtato-javitas.tlap.hu » Nyomtató szerviz - Szabolcs, Hajdú, Szolnok m
Keresés
Találatok száma - 4 db
Canon és a Hp irodai eszközök szakértői

Canon és a Hp irodai eszközök szakértői

Önt is felbosszantja, ha elromlik a fénymásoló, ha nem faxol a fax, ha kifogyott a festékpatron? Ha nem akarja nyakába venni a várost, hogy irodatechnika szerviz, vagy festékpatron bolt, netán használt vagy új irodai eszközök után szaladgáljon, akkor hívjon minket.

Nyomtatók javítása

Nyomtatók javítása

A nevem Kenyhercz Zsolt, egyéni vállalkozó. Vállalkozásom 2007- ben indult, fő tevékenységi körnek a nyomtatók javítását illetve festékpatronok, tonerek forgalmazását, töltését megjelölve. Üzletfilozófiám: A siker titka: ügyfél orientáltság, szakmai tudás, versenyképes ár.

Rutinsoft

Rutinsoft

Az USB 3.0 Promoter Group egy érdekes bejelentéssel kezdte a hetet: érkezik a SuperSpeed USB szabvány továbbfejlesztett változata, amely a jelenlegi USB 3.0-s szabványhoz képest kétszer nagyobb adatátviteli sávszélességet kínál, méghozzá úgy, hogy a korábbi USB 3.0-s, illetve USB 2.0-s eszközökkel tökéletesen kompatibilis marad.

Nyomtató javítás magazin hírek
Canon Pixma MP 250 nyomtató tulajdonságai
Canon Pixma MP 250 nyomtató tulajdonságai Az egyszerű használat, megbízhatóság, kényelem fontos jellemzők az otthoni nyomtatók tekintetében. A Canon olyan készülékeket fejlesztett ki, melyek ezeknek az igényeknek megfelelnek. Canon Pixma Mp250 tintasugaras multifunkciós nyomtatók egyszerűen használható multifunkciós készülékek. Nyomtatnak, szkennelnek és mindezt kiváló minőségben, és gyorsaságban....
Mit csináljunk, ha elakadt a papír a nyomtatóban?
Mit csináljunk, ha elakadt a papír a... Lézernyomtatók fixáló (beégető) egysége, avagy piszkáljuk-e ollóval, késsel,...
Amit a nyomtatókról tudni kell
Amit a nyomtatókról tudni kell A nyomtató a kiviteli perifériák egyik típusa. A kiviteli perifériák abban...
Venter computer

Venter computer

Cégünk a Center Computer Kft. 2000. májusában alakult és tulajdonosainak már akkor több éves szakmai tapasztalattal rendelkeztek. Először elsősorban lakossági ügyfelek kiszolgálásával foglalkoztunk, majd később nyitottunk a vállalati ügyfelek felé. 2003-tól Kecskeméti MJV Polgármesteri Hivatalának Számítástechnikai Osztályán dolgozunk, jelenleg már 7 fővel.

Tuti menü