Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyomtató szerviz-Komárom, Fejér megye képes leírás - Nyomtató javítás.tlap.hu
részletek »

Nyomtató szerviz-Komárom, Fejér megye - Nyomtató javítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyomtato-javitas.tlap.hu » Nyomtató szerviz-Komárom, Fejér megye
Keresés
Találatok száma - 5 db
Ha rendetlenkedik a nyomtatója, mi munkára fogjuk!

Ha rendetlenkedik a nyomtatója, mi munkára fogjuk!

A nyomtató javításában nem ismerünk lehetetlent. Munkánkat 2 hónapos garanciával végezzük. A hirtelen fellépő meghibásodások ellen nyomtató szerviz csomagjainkat ajánljuk. A szervizcsomagok garantálják, hogy nyomtatója nem fogja cserbenhagyni fontos, és határidős munkája közben. Látogasson el honlapunkra és hívjon minket!

Ipari nyomtatók országos szervize

Ipari nyomtatók országos szervize

1985 óta üzemeltetünk ipari nyomtatókat. Cégünket 1996-ban alapítottuk meg, és ma is vannak olyan ragaszkodó ügyfeleink, akik a kezdetek óta veszik igénybe szolgáltatásainkat. Számítanak ránk, bíznak bennünk, mi pedig ezzel soha nem éltünk vissza. A tisztességes üzletpolitikánk, az igényeik figyelembe vétele, és a szolgáltatási szintek pontos betartása miatt mégis inkább minket választanak, mint a konkurencia alacsonyabb összegű ajánlatát. Miért éri meg nekik? Szerintünk egyetlen szó lehet a helyes válasz: megbízhatóság.

Nyomtató javítás

Nyomtató javítás

Cégünk 2004 év elején alakult azzal a céllal, hogy ügyfeleink igényeit maradéktalanul kiszolgáljuk az irodákhoz szükséges eszközökkel, berendezésekkel és kellékanyagokkal Székesfehérváron, Budapesten és 90 km-es vonzáskörzetében. A termékválasztékot kizárólag magas műszaki színvonalú eszközök alkotják, mely folyamatosan bővül, illetve változik a világpiacon megjelenő újdonságokkal.

Nyomtató javítás magazin hírek
Canon Pixma MP 250 nyomtató tulajdonságai
Canon Pixma MP 250 nyomtató tulajdonságai Az egyszerű használat, megbízhatóság, kényelem fontos jellemzők az otthoni nyomtatók tekintetében. A Canon olyan készülékeket fejlesztett ki, melyek ezeknek az igényeknek megfelelnek. Canon Pixma Mp250 tintasugaras multifunkciós nyomtatók egyszerűen használható multifunkciós készülékek. Nyomtatnak, szkennelnek és mindezt kiváló minőségben, és gyorsaságban....
Mit csináljunk, ha elakadt a papír a nyomtatóban?
Mit csináljunk, ha elakadt a papír a... Lézernyomtatók fixáló (beégető) egysége, avagy piszkáljuk-e ollóval, késsel,...
Amit a nyomtatókról tudni kell
Amit a nyomtatókról tudni kell A nyomtató a kiviteli perifériák egyik típusa. A kiviteli perifériák abban...
Szervízcentrum Székesfehérváron

Szervízcentrum Székesfehérváron

Cégünk emeltszintű nyomtató és másológép bérleti és üzemeltetési szolgáltatásokat nyújt a vállalati és intézményi ügyfélkör számára. Ez a tevékenység megköveteli a kor színvonalának megfelelő feltételrendszer biztosítását, humán és technikai értelemben egyaránt. Kollégáink folyamatos továbbképzésben részesülnek. Ennek egyik eleme a Kyocera gyári képviseletét ellátó Global-Union Kft. által üzemeltetett Ppm technikus továbbképző rendszer, amelyben gyémánt fokozatot értünk el.

Teljes körű irodai szolgáltatások

Teljes körű irodai szolgáltatások

Az Itv Albatech Kft. 1989-ben alakult 100%-ban magyar dolgozói tulajdonban lévő kereskedelmi és szolgáltató korlátolt felelősségű társaság. A cég jelenlegi létszáma 33 fő, szakmai összetétele biztosítja, hogy mind a kereskedelem, mind pedig a szolgáltatás területén jelentkező feladatokat szakszerűen elvégezzük. Valamennyi munkatársunk azon fáradozik, hogy ügyfeleinknek kiváló minőségű, kedvező árú termékeket, valamint könnyen elérhető, megbízható szolgáltatást nyújtson.

Tuti menü