Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyomtató szerviz-Győr-Sopron, Veszprém, Vas m képes leírás - Nyomtató javítás.tlap.hu
részletek »

Nyomtató szerviz-Győr-Sopron, Veszprém, Vas m - Nyomtató javítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyomtato-javitas.tlap.hu » Nyomtató szerviz-Győr-Sopron, Veszprém, Vas m
Keresés
Találatok száma - 4 db
Green tech

Green tech

Előfordulhat olyan típusú meghibásodás, melynél az eszköz gazdaságosan nem javítható. Ennek oka legtöbbször az, hogy a gyári alkatrész beszerzésének költsége megközelíti az új nyomtató vételárát. Az ilyen helyzetekre ma már van megoldás: egy-két márkához- típushoz kapható után gyártott alkatrész is, mely az eredetihez hasonló minőséget biztosít, de kedvezőbb árú. Cégünk elsősorban a HP illetve a Samsung lézer nyomtatók egyes típusainak javítását tudja vállalni utángyártott alkatrészek felhasználásával. A javításra természetesen garanciát vállalunk (mely a munkadíjat és a cserélt alkatrészt érinti). Így nem kell új készüléket vásárolni, nagyobb kiadással számolni, és a környezetet is kíméljük.

Másoló és informatikai rendszerek

Másoló és informatikai rendszerek

Hogyan hozzon ki jelenlegi üzletmenetéből nagyobb profitot minimális ráfordítással? Adunk 6 zseniális tippet, hogyan takarítsa meg másolási-nyomtatási költségeinek akár 50%-át! Segítünk olcsóbban nyomtatni.

MV Office

MV Office

Az MV Office Kereskedelmi és Szolgáltató Kkt. 1997-ben alakult. A cég fő profilját számítógépek összeállítása, szoftverek és kellékanyagok kiskereskedelmi forgalmazása, szervizelése képezi. Boltunkban komplett számítógépeket, notebookokat, monitorokat, nyomtatókat, alkatrészeket, kiegészítőket, eredeti és után gyártott tinta és festékpatronokat vásárolhat.

Nyomtató javítás magazin hírek
Canon Pixma MP 250 nyomtató tulajdonságai
Canon Pixma MP 250 nyomtató tulajdonságai Az egyszerű használat, megbízhatóság, kényelem fontos jellemzők az otthoni nyomtatók tekintetében. A Canon olyan készülékeket fejlesztett ki, melyek ezeknek az igényeknek megfelelnek. Canon Pixma Mp250 tintasugaras multifunkciós nyomtatók egyszerűen használható multifunkciós készülékek. Nyomtatnak, szkennelnek és mindezt kiváló minőségben, és gyorsaságban....
Mit csináljunk, ha elakadt a papír a nyomtatóban?
Mit csináljunk, ha elakadt a papír a... Lézernyomtatók fixáló (beégető) egysége, avagy piszkáljuk-e ollóval, késsel,...
Amit a nyomtatókról tudni kell
Amit a nyomtatókról tudni kell A nyomtató a kiviteli perifériák egyik típusa. A kiviteli perifériák abban...
Nyomtató javítás - Global IT

Nyomtató javítás - Global IT

Vállaljuk különböző számítástechnikai készülékek garanciális és garancián túli javítását, szervizelését. Minden esetben kérheti a javításra vonatkozó ajánlatunkat, mely alapján eldöntheti, igényt tart-e a meghibásodott berendezés javítására. Vállaljuk lézer, tintasugaras, mátrix és cimkenyomtató berendezések javítását.

Tuti menü