Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyomtató szerviz - Baranya, Somogy, Tolna m. képes leírás - Nyomtató javítás.tlap.hu
részletek »

Nyomtató szerviz - Baranya, Somogy, Tolna m. - Nyomtató javítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyomtato-javitas.tlap.hu » Nyomtató szerviz - Baranya, Somogy, Tolna m.
Keresés
Találatok száma - 5 db
 Számítástechnikai szerviz és kereskedelem

Számítástechnikai szerviz és kereskedelem

Canon és Epson tintasugarasok élettartam számlálóinak nullázása 2.500,- Ft áron. Canon nyomtatók szakszerű fejcseréje. Magas alkatrész készlet, hogy Ön mielőbb visszakapja készülékét. Olcsó utángyártott kellékek garanciával. Márkaszerviz által 'javíthatatlannak' minősített nyomtatók javítása.

A nyomtatója nálunk jó kezekben van!

A nyomtatója nálunk jó kezekben van!

Ha zörög, kattog, nyekereg a nyomtatója, akkor keressen minket! Nem ismerünk lehetetlen feladatot. Minden típusú nyomtatót javítunk, szervizelünk. Munkánkra garanciát vállalunk. Látogasson el honlapunkra.

Eltech Irodatechnika

Eltech Irodatechnika

Bérleti konstrukcióban ön nem csak egy készüléket vesz igénybe, hanem egy szolgáltatást, mely a folyamatos kellékanyag ellátással, rendszeres karbantartással és állandó telefonos ügyfélszolgálattal biztosítja önnek a készülék zavartalan működését és így a gondtalan használatot. A minőségi szolgáltatás elérésére tett törekvéseinket ügyfeleink pozitív visszajelzése és az ő ajánlásaik alapján érkező, rendszeres új megkeresések igazolják. Szakmai felkészültségünket a gyártók is honorálják. Cégünk a másológépek-nyomtatók bérbeadása és üzemeltetése mellett a Samsung és a Develop márkák garanciális és garancián túli szervizelésével is áll ügyfelei rendelkezésére.

Nyomtató javítás magazin hírek
Canon Pixma MP 250 nyomtató tulajdonságai
Canon Pixma MP 250 nyomtató tulajdonságai Az egyszerű használat, megbízhatóság, kényelem fontos jellemzők az otthoni nyomtatók tekintetében. A Canon olyan készülékeket fejlesztett ki, melyek ezeknek az igényeknek megfelelnek. Canon Pixma Mp250 tintasugaras multifunkciós nyomtatók egyszerűen használható multifunkciós készülékek. Nyomtatnak, szkennelnek és mindezt kiváló minőségben, és gyorsaságban....
Mit csináljunk, ha elakadt a papír a nyomtatóban?
Mit csináljunk, ha elakadt a papír a... Lézernyomtatók fixáló (beégető) egysége, avagy piszkáljuk-e ollóval, késsel,...
Amit a nyomtatókról tudni kell
Amit a nyomtatókról tudni kell A nyomtató a kiviteli perifériák egyik típusa. A kiviteli perifériák abban...
Lézernyomtató, fénymásoló szerviz, Pécs

Lézernyomtató, fénymásoló szerviz, Pécs

Lézernyomtatók, fénymásológépek értékesítése, javítása, szervizellátása Baranya, Somogy, Tolna és Bács-Kiskun megyében 20 éves tapasztalattal. TOSHIBA, RICOH fénymásológépek bérbeadása, helyszíni javítása. SAMSUNG, HP, XEROX és egyéb lézernyomtatók javítása. Kellékanyagok, alkatrészek értékesítése, ingyenes szaktanácsadás.

Mindent javítunk! Ne dobja ki!

Mindent javítunk! Ne dobja ki!

Szervizünk 1994. márciusa óta működik családi vállalkozásként. Kezdetekben tevékenységi körünk az akkori időszak szórakoztató elektronikai készülékeinek javítása volt, ami fokozatosan átalakult a mai kor színvonalának megfelelően. Ez azt jelentette, hogy állandó szakmai fejlődésre, a szerszámok és műszerpark megújítására volt szükség.

Tuti menü