Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyomtató szerviz - Bács, Csongrád, Békés m. képes leírás - Nyomtató javítás.tlap.hu
részletek »

Nyomtató szerviz - Bács, Csongrád, Békés m. - Nyomtató javítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyomtato-javitas.tlap.hu » Nyomtató szerviz - Bács, Csongrád, Békés m.
Keresés
Találatok száma - 6 db
Irodagép Kft-Szeged

Irodagép Kft-Szeged

Szerviztevékenységet és szaktanácsadást vállalunk az ügyfél igényei szerint eseti vagy szerződéses formában. Ez az egyszeri hibaelhárítástól olyan bonyolultabb rendszerfelügyeletig terjed mint amilyen az outsourcing ügyletek esetében kívánatos. 1994 óta vagyunk hivatalos Ricoh márkaszerviz.

Irodatechnikai szervízhálózat

Irodatechnikai szervízhálózat

A Delta csoport budapesti székhelyű, de országos kereskedelmi, szolgáltatási- és szervizhálózattal rendelkezik. A Delta cégcsoportnak fióktelepei vannak az ország valamennyi régiójában, amelyek biztosítani tudják a közbeszerzés tárgyának megfelelő termékekkel történő ellátást, valamint az azokhoz kapcsolódó szolgáltatások teljesítését az ország egész területén.

Irodatechnikai szolgáltatások

Irodatechnikai szolgáltatások

A teljeskörű üzemeltetési szerződés ügyfeleinknek lehetőséget nyújt arra, hogy a felmerülű javítási és alkatrész költségeket egyenletesen, időszakonként azonos arányban osszák meg. Ez a szerződés kiterjed: karbantartásokra és szervizköltségekre, a tartozékok és alkatrészek költségeire a készülék típusától függően. Továbbá kellékanyag kiszállításra, a gyár által előírt terhelési ciklusszámok elérésekor a szükséges kopó alkatrészek kicserélésére, valamint cseregép biztosítására a javítás idejére, amennyiben a másológép a helyszínen azonnal nem javítható. Így a szerződés ideje alatt a fénymásoló/nyomtató üzemeltetését érintő költségeket átvállaljuk.

Nyomtató javítás magazin hírek
Canon Pixma MP 250 nyomtató tulajdonságai
Canon Pixma MP 250 nyomtató tulajdonságai Az egyszerű használat, megbízhatóság, kényelem fontos jellemzők az otthoni nyomtatók tekintetében. A Canon olyan készülékeket fejlesztett ki, melyek ezeknek az igényeknek megfelelnek. Canon Pixma Mp250 tintasugaras multifunkciós nyomtatók egyszerűen használható multifunkciós készülékek. Nyomtatnak, szkennelnek és mindezt kiváló minőségben, és gyorsaságban....
Mit csináljunk, ha elakadt a papír a nyomtatóban?
Mit csináljunk, ha elakadt a papír a... Lézernyomtatók fixáló (beégető) egysége, avagy piszkáljuk-e ollóval, késsel,...
Amit a nyomtatókról tudni kell
Amit a nyomtatókról tudni kell A nyomtató a kiviteli perifériák egyik típusa. A kiviteli perifériák abban...
Nyomtató javítás, szervízelés - Kuttor Bt

Nyomtató javítás, szervízelés - Kuttor Bt

Engedjék meg, hogy bemutassuk tevékenységi köreinket, szolgáltatásainkat, termékeinket. A Kuttor Bt. Békéscsabán 1995-óta foglalkozik irodatechnikai és számítástechnikai kellékanyagok kis-és nagykereskedelmével, felújításával. Kedvező áron forgalmazunk tintasugaras, valamint lézer nyomtatókat és multifunkciós készülékeket.

Nyomtató szerviz Szeged

Nyomtató szerviz Szeged

Cégünk 1999-ben kezdte el működését, mint Betéti Társaság. A megnövekedett forgalomnak köszönhetően és vevőkkel fenntartható hosszú távú kapcsolatra való tekintettel, vállalkozásunk 2002-ben Korlátolt Felelősségű Társasággá alakult át. A cég fő profilja: használt nyomtatók értékesítése, javítása viszonteladóknak, végfelhasználóknak egyaránt. Jelenleg több mint 1200 ügyfelet szolgálunk ki folyamatosan a belvárosi üzlethelységünkben.

PC Trad teljes körű irodatechnikai megoldások

PC Trad teljes körű irodatechnikai megoldások

A PC Trade Kft. 2002-ben kezdte meg tevékenységét, azzal a céllal, hogy ügyfelei részére minőségi eszközöket és szolgáltatásokat nyújtson, árainak folyamatos versenyképesen tartása mellett. A 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás elsődleges célja vevői elégedettségének megszerzése és megtartása. A vevővel való kapcsolatnak az értékesítés nem a vége, hanem a kezdete.

Tuti menü