Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyomtató javítás-Bpest-Pest m. képes leírás - Nyomtató javítás.tlap.hu
részletek »

Nyomtató javítás-Bpest-Pest m. - Nyomtató javítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyomtato-javitas.tlap.hu » Nyomtató javítás-Bpest-Pest m.
Keresés
Találatok száma - 18 db
Beta Kft. - Nyomtató, telefon és fax Szerviz

Beta Kft. - Nyomtató, telefon és fax Szerviz

Szervizünkben a hiba megállapítása ingyenes! Javítását vállaljuk iratmegsemmisítőknek, fényképezőgépeknek, nyomtatóknak, faxoknak, telefonoknak, fénymásolóknak, írógépeknek, telefonközpontoknak. Tel: 363-3588; 1149 Bp Egressy út 62. Javítjuk, karbantartjuk az alábbi készülékeket Fax készülék Fénymásoló Fényképezőgép ( Csak digitális! ) részletek itt Iratmegsemmisítő Írógép Laminálógép Nyomtató Scanner / Lapolvasó Telefon Telefonközpont Számítógép Vágógép Videokamerafax szerviz

El-tech Kft.

El-tech Kft.

Az El-tech Kft. az irodatechnikai berendezések forgalmazásán, bérbeadásán, és kölcsönzésén túl garanciális, és garancián túli nyomtató és fénymásoló szervizeléssel is foglalkozik. Garanciát legfőképpen a Develop készülékekre tudják az ügyfelek érvényesíteni, de más típusú berendezések esetén is állunk a megrendelőing szolgálatára. Lehetőség van akár a telephelyünkre behozva, vagy akár az Ön otthonában, vagy az irodájában is kérni a szolgáltatást. A munkákra, amelyet a szakképzett kollégáink végeznek, minden esetben garanciát vállalunk.

Fénymásoló, fax, nyomtató, pc szerviz specialista

Fénymásoló, fax, nyomtató, pc szerviz specialista

Cégünk vállalja többek között tintasugaras, lézer és multifunkciós nyomtatók hibaelhárítását, karbantartását, javítását, felújítását. Alkatrész cserék (pld. lapfelvevő, fejegység cseréje - egyes típusoknál), vagy komplett felújítás és egyéb komplex problémák kezelése kizárólag az eszköz műhelybe szállítása után lehetséges.

Nyomtató javítás magazin hírek
Canon Pixma MP 250 nyomtató tulajdonságai
Canon Pixma MP 250 nyomtató tulajdonságai Az egyszerű használat, megbízhatóság, kényelem fontos jellemzők az otthoni nyomtatók tekintetében. A Canon olyan készülékeket fejlesztett ki, melyek ezeknek az igényeknek megfelelnek. Canon Pixma Mp250 tintasugaras multifunkciós nyomtatók egyszerűen használható multifunkciós készülékek. Nyomtatnak, szkennelnek és mindezt kiváló minőségben, és gyorsaságban....
Mit csináljunk, ha elakadt a papír a nyomtatóban?
Mit csináljunk, ha elakadt a papír a... Lézernyomtatók fixáló (beégető) egysége, avagy piszkáljuk-e ollóval, késsel,...
Amit a nyomtatókról tudni kell
Amit a nyomtatókról tudni kell A nyomtató a kiviteli perifériák egyik típusa. A kiviteli perifériák abban...
Helyszíni nyomtatójavítás

Helyszíni nyomtatójavítás

Budaörs környéki vállalkozások figyelmébe ajánljuk az eseti nyomtatójavítás mellett átalánydíjas javítási és karbantartási szerződéseinket. Ezek a szerződések alkalmazkodnak ügyfeleink igényeihez, rugalmasan testre szabhatók. Azon felül, hogy nyomtatási költségei tervezhetőkké válnak.

Hp nyomtató és plotter javítás

Hp nyomtató és plotter javítás

A javításról minden esetben a felvételt követően árajánlatot adunk ügyfeleinknek, egyben közöljük a javítás várható határidejét is, ami átlagosan 3 munkanap. Az árajánlat elfogadása esetén azonnal megkezdjük az eszköz javítását, és a befejezés után üzenet küldünk. A javítás során, speciális módszerrel, megtisztítjuk a burkolatot, hogy esztétikailag is ápolt benyomást keltsen. A készülékhez a tápegységet és a patronokat (tonert) kérjük mellékelni!

Javítás, szaktanácsadás, üzembehelyezés

Javítás, szaktanácsadás, üzembehelyezés

Canon, Selex és Olivetti fénymásológépek; Canon és Panasonic telefaxok, valamint Canon és Hewlett Packard nyomtatók javítása és karbantartása, eredeti kellékanyagokkal és alkatrészekkel Fénymásológépek, telefaxok és nyomtatók átalánydíjas karbantartása és javítása, valamint fénymásológépek üzemeltetése és bérbeadása

Lézer és tintasugaras nyomtató szerviz

Lézer és tintasugaras nyomtató szerviz

Miért éri meg Önnek fénymásológépeire átalánydíjas karbantartási szerződést kötnie? Mert nyomtató karbantartás esetén nyomtató készülékei sokkal hosszabb élettartamára számíthat. A nyomtató meghibásodás esetén szervizes kollégáink a bejelentést követő 12 munkaórán belül megkezdik a hiba elhárítását Ha alkatrész beépítés válik szükségessé, nem számítunk fel külön szerviz munkadíjat A havi karbantartási díj keretén belül akár többszöri meghibásodás esetén sem számítunk fel külön kiszállási költséget

Nem működik rendesen a nyomtatója? Segítünk!

Nem működik rendesen a nyomtatója? Segítünk!

Bízza ránk a nyomtató javítás munkáit. Nyomtató javítás otthonában rövid határidővel, garanciával. Nyomtató javítás mellett a következő irodatechnikai berendezések javítását, karbantartását vállaljuk rövid határidővel: plotterek, másológépek, multifunkciós készülékek, telefaxok, szkennerek, iratmegsemmisítők, egyéb irodai kisgépek.

Nyomtató karbantartási szerződések

Nyomtató karbantartási szerződések

Másológépek, nyomtatók, faxok karbantartása, javítása, lehetőség szerint a helyszínen. Az esetlegesen felmerülő alkatrészek, kellékanyagok pótlása. Nyomtató szervizelési csomagjaink eseti, időszakos jelleggel.

Hirdetés
Nyomtató szerviz

Nyomtató szerviz

Szervizünk közel 10 éve foglalkozik nyomtatók javításával, karbantartásával. A javításokat mind szervizünkben, mind pedig helyszínen - az ország egész területén - végezzük. Szolgáltatásunk magas színvonalát szakképzett és rendszeres oktatásokon résztvevő szerviz technikusi gárda biztosítja.

Nyomtató szerviz, javítás gyorsan, szakszerűen

Nyomtató szerviz, javítás gyorsan, szakszerűen

A szerviz munka elvégzését munkatársaink - szerződéses Partnerek esetén - 4 órán belül megkezdik. Helyszínen nem javítható berendezés helyett csere készüléket biztosítunk. Ezzel kívánjuk elősegíteni a folyamatos munkavégzést. Igény szerint eseti bejelentésre,vagy szerviz szerződés keretében szolgáltatunk Budapesten és vidéken egyaránt.

Nyomtatók javítása, szervizelése

Nyomtatók javítása, szervizelése

A Printer szerviz egy kisvállalkozás. Ügyviteltechnikai műszerész végzettséggel, 10 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött elsősorban irodatechnikai eszközök javításával, karbantartásával foglalkozunk, valamint ezekhez kapcsolodó festékkazetták töltését, felújítását végezzük. Emellett foglalkozunk monitorok, tápegységek, elektronikai eszközök javításával is. Célunk, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsunk mindenki számára elérhető áron. Elsősorban kisebb cégeket, magánszemélyeket szolgálunk ki Budapesten valamint Pest megyében.

Nyomtatók karbantartása és javítása

Nyomtatók karbantartása és javítása

A Bélico Kft. az alábbi szolgáltatásokkal áll jelenlegi és leendő ügyfelei rendelkezésére. Másológépek eseti karbantartása, javítása, bérbeadása. Másológépek javítása teljes körű üzemeltetési szerződés keretében. Nyomtatók, faxok és egyéb irodatechnikai berendezések forgalmazása, javítása. Eredeti és utángyártott kellékanyagok ellátása a hazai piacon megtalálható szinte minden típusú fénymásolóhoz, nyomtatóhoz és faxhoz.

Nyomtatók szervize

Nyomtatók szervize

Nyomtatók, monitorok, szünetmentes tápegységek javítását rövid határidőre vállaljuk, akár helyszínen, akár szervizünkbe szállítással. Jól képzett munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek mindenféle számítógépes probléma megoldásában.

Nyomtatók szervizelése, karbantartása

Nyomtatók szervizelése, karbantartása

A karbantartás során eltávolítjuk a berendezésbe került port és lerakódásokat, tisztítjuk a fényutat és töltésfelvivő eszközöket, ezáltal biztosítjuk az esetleg megromlott nyomtatási kép eredeti minőségét. A papírtovábbító mechanizmus tisztításával megnöveljük a továbbító görgők és hengerek súrlódási tényezőjét, így a laptovábbítás biztonságossá válik. A készülék külső tisztítása visszaállítja az eredeti esztétikai megjelenést és csökkenti a szennyeződések bekerülésének veszélyét.

Professzionális nyomtatási megoldások

Professzionális nyomtatási megoldások

Cégünk a Kesch Kft. 1989-ben alakult. Kezdetben a kor legmodernebb technikáját képviselő Miltope ion nyomtatókat gyártó cég, és a Wyse számítógépeket, terminálokat gyártó cég képviseletét láttuk el. Tevékenységi körünk egyre bővült és egyben specializálódott. Ma alapvetően nyomtatók és számítógép értékesítéssel, szervizelésével foglalkozunk. Szolgáltatásaink kiterjednek a Line matrix, mechanikus, lézer és thermo nyomtatókra.

Új életet adunk a nyomtatójának

Új életet adunk a nyomtatójának

Bonusimpex kft-n belül nyomtatóklinikánk megalapítását nagyon hosszadalmas szervízelési és irodatechnikai múltra építettük, bízva az eddigi és jövöbeni ügyfeleink maximális megelégedettségében. Szervizelési technológiánk Magyarországon egyedülálló. Rohanó világunkban nem csak mi emberek, hanem nyomtatóink, irodai berendezéseink, számítógépeink is kívánják a törődést. Hiszen melyikünk bírná víz és táplálék nélkül sokáig? Embernek a víz, nyomtatónak tinta! Saját fejlesztésü tisztítófolyadékkal és technikával megmentjük beszáradt nyomtatóját!

Tuti menü