Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Több új fejlesztésű tintasugaras,valamint lézernyomtató-családot mutatott be a Hewlett-Packard (HP) a budapesti New York Kávéházban. Az eseményen a HP Képalkotási és Nyomtatási részlegének v - Nyomtató javítás magazin
részletek »

Új nyomtatók a HP-től!

A nyomtatók világáról szól a magazin. Hogyan működnek, mik a leggyakoribb meghibásodások, a legújabb típusú nyomtatók. Aki szereti a nyomtatókat, az itt minden információt megtalál.
Nyomtató javítás magazin
Itt vagy: Nyomtató javítás magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Új nyomtatók a HP-től!
Új nyomtatók a HP-től!
HP Photosmart 6510 e-All-in-One
Több új fejlesztésű tintasugaras,valamint lézernyomtató-családot mutatott be a Hewlett-Packard (HP) a budapesti New York Kávéházban. Az eseményen a HP Képalkotási és Nyomtatási részlegének vezetői elemezték a nyomtatópiacot, és bemutattak néhányat a legújabb nyomtatók közül, melyeket ki is lehetett próbálni.
A digitális tartalom robbanásszerűen nőtt a tízszeresére, a nyomtatható tartalom pedig a háromszorosára.
A HP felkészült az átalakuló és növekvő igények kielégítésére, melyre új nyomtatócsaládjaink jelentik a legjobb példát - fogalmazott Miskei Gábor, a HP Képalkotási és Nyomtatási Divízió igazgatója, a HP Magyarország Kft. vezérigazgató-helyettese.

A HP Photosmart 6510 e-All-in-One nyomtató segítségével kiváló minőségű fotók készíthetők közvetlenül a színes érintőképernyő segítségével. A fejlettebb papírkezeléssel még biztosabb lett a nyomtatás.

A HP Envy 110 e-All-in-One nyomtatóval egy olyan elegáns, karcsú vonalvezetésű, többfunkciós nyomtatót alkotott a HP, amely formatervezésének köszönhetően jól illeszkedik a modern otthoni környezetbe, és képes mindarra, amit egy hagyományos otthoni nyomtatótól elvárhatunk.
Hirdetés

A HP Deskjet 3070 egy többfunkciós nyomtató, elsősorban otthon felhasználóknak fejlesztve. Ez a készülék elérhető áron vezeték nélküli nyomtatást biztosít, és természetesen alkalmas a mobil nyomtatási lehetőségek használatára. Az évek alatt a kis- és középvállalkozások körében népszerűvé vált üzleti tintasugaras HP Officejet nyomtatókhoz most két új gép csatlakozott.

A HP Officejet Pro 8100 ePrinter ideális nyomtató azoknak, akik szeretnének hálózatról vagy mobileszközről üzleti célúnyomatokat készíteni, akár távolról is.

A HP Officejet Pro 8600 Plus eAiO többfunkciós nyomtató mindent tud, ami egy cégnek szükséges: a nyomtatás mellett másol, beolvas, faxol, ePrint-képes, automatikus kétoldalas nyomtatási képességével pedig csökkenthető a papírfelhasználás. A HP őszi lézeres újdonságai is bemutatkoztak.
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - nyomtató
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-06-23 08:23:05
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü