Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mindenkinek a rémálma az, amikor egy fontos nyomtatási munka közben felmondja a szolgálatot a kedvenc nyomtatója. Mit tehetünk ilyenkor? Hová forduljunk? Ki segíthet nekünk? Vagy csak egysze - Nyomtató javítás magazin
részletek »

Mit csináljak, ha elromlik a nyomtatóm?

A nyomtatók világáról szól a magazin. Hogyan működnek, mik a leggyakoribb meghibásodások, a legújabb típusú nyomtatók. Aki szereti a nyomtatókat, az itt minden információt megtalál.
Nyomtató javítás magazin
Itt vagy: Nyomtató javítás magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Mit csináljak, ha elromlik a nyomtatóm?
Mit csináljak, ha elromlik a nyomtatóm?
Elromlott a nyomtatója? Segítünk!
Mindenkinek a rémálma az, amikor egy fontos nyomtatási munka közben felmondja a szolgálatot a kedvenc nyomtatója. Mit tehetünk ilyenkor? Hová forduljunk? Ki segíthet nekünk? Vagy csak egyszerűen dobjuk ki a nyomtatót az ablakon?
A nyomtató kidobása tűnik a legegyszerűbb és legmegnyugtatóbb megoldásnak. Nincs nyomtató, nincs probléma. Persze a dolgok azért nem így működnek.

Mint minden használatban lévő tárgy, a nyomtató is odafigyelést, törődést, szervizelést igényel.

Ha csak folyamatosan nyomtatunk, és használjuk nyomtatónkat, előbb-utóbb el fog romlani. Ha okosak vagyunk nem várjuk meg ezt a pillanatot, hanem folyamatos odafigyeléssel, karbantartással, nyomtatónk élettartamát megnövelhetjük. Érdemes korábban tájékozódni a közeli nyomtató szervizekről, javítási lehetőségekről.

Sok szerviz kimondottan előnyös szervizcsomagokkal várja az ügyfeleket. A szerviz csomagok igénybevétele után a cég garantálja, hogy nyomtatója két vizsgálat között nem romlik el.
A szerviz csomagok igénybevételének másik előnye, hogy a beépített eszközökre a javító cég garanciát vállal. Nem mi szaladgálunk alkatrészért, hanem ők a javítás alkalmával cserélik ki a nem működő alkatrészt működőre.
Ráadásul a rendszeres felülvizsgálat alkalmával nem kell külön kiszállási díjat fizetni, mivel az már benne van a szervizcsomag díjában.
Ha fontos számunkra a nyomtató, akkor gondoskodjunk a szervizeléséről is. A jó nyomtató az ember legjobb barátja!
pcpolc.hu
Hirdetés
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - nyomtató szerviz, nyomtató javítás
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-06-23 08:27:58
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü