Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyomtató javítás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Nyomtató javítás képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: nyomtato-javitas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 81 db
 Számítástechnikai szerviz és kereskedelem

Számítástechnikai szerviz és kereskedelem

Canon és Epson tintasugarasok élettartam számlálóinak nullázása 2.500,- Ft áron. Canon nyomtatók szakszerű fejcseréje. Magas alkatrész készlet, hogy Ön mielőbb visszakapja készülékét. Olcsó utángyártott kellékek garanciával. Márkaszerviz által 'javíthatatlannak' minősített nyomtatók javítása.

A nyomtató használata hálózatban

A nyomtató használata hálózatban

A hálózat számítógépek vagy számítógéprendszerek olyan csoportját jelenti, amelyek különféle erőforrások, mint például nyomtatók, fájlok vagy az internetkapcsolat megosztása céljából össze vannak kötve. A nyomtató háromféleképpen is hálózatba köthető: Lexmark nyomtatókiszolgáló, például a Lexmark N4000e segítségével, egyenrangú hálózat segítségével, Rámutatás és nyomtatás módszerrel.

A nyomtatóbázis legújabb hírei

A nyomtatóbázis legújabb hírei

Telített feketék, erőteljes kontraszt, éles kontúrok és vízálló festék - a lézernyomtatók előnyei közül ezek a legjellemzőbbek, de nem mindegy, milyen befektetéssel és költségekkel juthatunk hozzájuk. Összeállításunkban otthonra vagy kis irodákba keresünk olcsón dolgozó többfunkciós fekete-fehér lézernyomtatókat.

Nyomtató javítás magazin hírek
Canon Pixma MP 250 nyomtató tulajdonságai
Canon Pixma MP 250 nyomtató tulajdonságai Az egyszerű használat, megbízhatóság, kényelem fontos jellemzők az otthoni nyomtatók tekintetében. A Canon olyan készülékeket fejlesztett ki, melyek ezeknek az igényeknek megfelelnek. Canon Pixma Mp250 tintasugaras multifunkciós nyomtatók egyszerűen használható multifunkciós készülékek. Nyomtatnak, szkennelnek és mindezt kiváló minőségben, és gyorsaságban....
Mit csináljunk, ha elakadt a papír a nyomtatóban?
Mit csináljunk, ha elakadt a papír a... Lézernyomtatók fixáló (beégető) egysége, avagy piszkáljuk-e ollóval, késsel,...
Amit a nyomtatókról tudni kell
Amit a nyomtatókról tudni kell A nyomtató a kiviteli perifériák egyik típusa. A kiviteli perifériák abban...
A nyomtatófej tisztítása

A nyomtatófej tisztítása

Ha a nyomatot halványnak találja, vagy képpontok hiányoznak róla, a nyomtatófejet megtisztítva - és ezzel biztosítva a megfelelő tintamennyiség szállítását - lehet, hogy elháríthatja a hibát. A fejtisztítás elindítható a számítógépről a nyomtatóillesztő head cleaning (Fejtisztítás) segédprogramjával vagy a nyomtatóról a gombok használatával.

A nyomtatója nálunk jó kezekben van!

A nyomtatója nálunk jó kezekben van!

Ha zörög, kattog, nyekereg a nyomtatója, akkor keressen minket! Nem ismerünk lehetetlen feladatot. Minden típusú nyomtatót javítunk, szervizelünk. Munkánkra garanciát vállalunk. Látogasson el honlapunkra.

Beköszöntött a mikronyomtatás új korszaka

Beköszöntött a mikronyomtatás új korszaka

A Xerox tudósai olyan betűtípust fejlesztettek ki, mely csak nagyító alatt olvasható, így biztonságosabbá teszi a személyes adatokat tartalmazó értékes dokumentumokat. Az új képalkotási technikával akár 0,254 mm-es betűket is előállíthatunk, melyeket a hamisítók nem tudnak reprodukálni. A mikroszöveg méretet jól illusztrálja, hogy a betűtípus alkalmazásával akár egy 100 oldalas könyv is elfér egy A/4-es lapon.

Beta Kft. - Nyomtató, telefon és fax Szerviz

Beta Kft. - Nyomtató, telefon és fax Szerviz

Szervizünkben a hiba megállapítása ingyenes! Javítását vállaljuk iratmegsemmisítőknek, fényképezőgépeknek, nyomtatóknak, faxoknak, telefonoknak, fénymásolóknak, írógépeknek, telefonközpontoknak. Tel: 363-3588; 1149 Bp Egressy út 62. Javítjuk, karbantartjuk az alábbi készülékeket Fax készülék Fénymásoló Fényképezőgép ( Csak digitális! ) részletek itt Iratmegsemmisítő Írógép Laminálógép Nyomtató Scanner / Lapolvasó Telefon Telefonközpont Számítógép Vágógép Videokamerafax szerviz

Büro 44 Irodatechnikai Kft fénymásológépek

Büro 44 Irodatechnikai Kft fénymásológépek

Develop másoló, fénymásológépek óriási választékban a Büro 44 Irodatechnikai Kft-nél. Cégünknél csakis magas műszaki színvonallal rendelkező, tesztlaborok által is elismert és több esetben első hellyel díjazott készülékek találhatók. Fénymásológépeink a cégek, vállalkozások munkaigényeinek megfelelően több csoportra oszthatók: kis és közepes munkacsoportok, nagy teljesítményű gépek, színes másoló rendszerek és felújított gépek állnak rendelkezésre, valamit másológép bérlésre is lehetőség van.

Canon és a Hp irodai eszközök szakértői

Canon és a Hp irodai eszközök szakértői

Önt is felbosszantja, ha elromlik a fénymásoló, ha nem faxol a fax, ha kifogyott a festékpatron? Ha nem akarja nyakába venni a várost, hogy irodatechnika szerviz, vagy festékpatron bolt, netán használt vagy új irodai eszközök után szaladgáljon, akkor hívjon minket.

Hirdetés
Digitális nyomtatókellékek kis- és nagykereskedelme

Digitális nyomtatókellékek kis- és nagykereskedelme

Cégünk az Imexis kft. 1999 óta foglalkozik a minőségi ink-mate tintasugaras nyomtató kellékanyagok nagykereskedelmével. 2005-től áruválasztékunkat utántöltő tonerporokkal és toner felújítási kellékanyagokkal bővítettük ki.

El-tech Kft.

El-tech Kft.

Az El-tech Kft. az irodatechnikai berendezések forgalmazásán, bérbeadásán, és kölcsönzésén túl garanciális, és garancián túli nyomtató és fénymásoló szervizeléssel is foglalkozik. Garanciát legfőképpen a Develop készülékekre tudják az ügyfelek érvényesíteni, de más típusú berendezések esetén is állunk a megrendelőing szolgálatára. Lehetőség van akár a telephelyünkre behozva, vagy akár az Ön otthonában, vagy az irodájában is kérni a szolgáltatást. A munkákra, amelyet a szakképzett kollégáink végeznek, minden esetben garanciát vállalunk.

Eltech Irodatechnika

Eltech Irodatechnika

Bérleti konstrukcióban ön nem csak egy készüléket vesz igénybe, hanem egy szolgáltatást, mely a folyamatos kellékanyag ellátással, rendszeres karbantartással és állandó telefonos ügyfélszolgálattal biztosítja önnek a készülék zavartalan működését és így a gondtalan használatot. A minőségi szolgáltatás elérésére tett törekvéseinket ügyfeleink pozitív visszajelzése és az ő ajánlásaik alapján érkező, rendszeres új megkeresések igazolják. Szakmai felkészültségünket a gyártók is honorálják. Cégünk a másológépek-nyomtatók bérbeadása és üzemeltetése mellett a Samsung és a Develop márkák garanciális és garancián túli szervizelésével is áll ügyfelei rendelkezésére.

Eredeti és utángyártott Epson tintapatronok

Eredeti és utángyártott Epson tintapatronok

Utángyártott tonerek és nyomtató patronok gazdag választékával várja webáruházunk! Az eredeti minőséget megközelítő Brother, , Samsung, Canon, Epson és HP tintapatronok mellett tonereket is forgalmazunk a professzionális nyomtató készülékekhez, utángyártott kivitelben. Kedvező ár-érték arányt képviselő irodatechnikai kiegészítőink megvásárlásával nem kényszerül kompromisszumra: megbízható színvonalú termékeket kap, jutányos áron. A szállítási költség mindössze 990 Ft, és a megrendelt holmikat 2 napon belül kiszállítjuk Önnek!

Fénymásoló, fax, nyomtató, pc szerviz specialista

Fénymásoló, fax, nyomtató, pc szerviz specialista

Cégünk vállalja többek között tintasugaras, lézer és multifunkciós nyomtatók hibaelhárítását, karbantartását, javítását, felújítását. Alkatrész cserék (pld. lapfelvevő, fejegység cseréje - egyes típusoknál), vagy komplett felújítás és egyéb komplex problémák kezelése kizárólag az eszköz műhelybe szállítása után lehetséges.

Fotónyomtatók fakulástesztje

Fotónyomtatók fakulástesztje

Szeretné 50 év múlva unokái körében nézegetni a ma készült szép, színes fotóit? Ha igen, akkor jobban teszi, ha odafigyel hogy hogyan dolgoztatja ki a képeket. Bár a nyomtatógyártók 100, néhol 200 évnél is hosszabb színtartósságot ígérnek, érdemes elolvasni az apró betűs lábjegyzetet is.

Fotopapírok, öntapadó

Fotopapírok, öntapadó

1998 óta foglalkozunk nagy formátumú nyomtatókhoz való médiák forgalmazásával. Az egyszerű 80 grammos papíroktól a felületkezelt nagyobb gramm súlyú papírokig. Ezen kívül még vinylek, fotó papírok, öntapadós fóliák, és más egyéb nyomtatható anyagok, például színes lézernyomtatóba való A/4-es és A/3-as öntapadós fóliák szerepelnek termék skálánkon. Anyagainkat Európa országaiból importáljuk: Svájc, Németország, Franciaország, Belgium, Egyesült Királyság, Lengyelország.

Garancia a nyomtatókra

Garancia a nyomtatókra

Garanciális idők a nyomtató javítás - nyomtató szerviz szolgáltatásainkra: - az elvégzett javításokra 2 hónap (azonos hiba esetén) - bruttó 10000.- Ft feletti, szervizünk által beépített alkatrészekre 6 hónap - bruttó 10000.- Ft alatti alkatrészekre 1 hónap

Tuti menü