Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hírek a nyomtatók világából képes leírás - Nyomtató javítás.tlap.hu
részletek »

Hírek a nyomtatók világából - Nyomtató javítás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyomtato-javitas.tlap.hu » Hírek a nyomtatók világából
Keresés
Találatok száma - 7 db
A nyomtatóbázis legújabb hírei

A nyomtatóbázis legújabb hírei

Telített feketék, erőteljes kontraszt, éles kontúrok és vízálló festék - a lézernyomtatók előnyei közül ezek a legjellemzőbbek, de nem mindegy, milyen befektetéssel és költségekkel juthatunk hozzájuk. Összeállításunkban otthonra vagy kis irodákba keresünk olcsón dolgozó többfunkciós fekete-fehér lézernyomtatókat.

Beköszöntött a mikronyomtatás új korszaka

Beköszöntött a mikronyomtatás új korszaka

A Xerox tudósai olyan betűtípust fejlesztettek ki, mely csak nagyító alatt olvasható, így biztonságosabbá teszi a személyes adatokat tartalmazó értékes dokumentumokat. Az új képalkotási technikával akár 0,254 mm-es betűket is előállíthatunk, melyeket a hamisítók nem tudnak reprodukálni. A mikroszöveg méretet jól illusztrálja, hogy a betűtípus alkalmazásával akár egy 100 oldalas könyv is elfér egy A/4-es lapon.

Fotónyomtatók fakulástesztje

Fotónyomtatók fakulástesztje

Szeretné 50 év múlva unokái körében nézegetni a ma készült szép, színes fotóit? Ha igen, akkor jobban teszi, ha odafigyel hogy hogyan dolgoztatja ki a képeket. Bár a nyomtatógyártók 100, néhol 200 évnél is hosszabb színtartósságot ígérnek, érdemes elolvasni az apró betűs lábjegyzetet is.

Nyomtató javítás magazin hírek
Canon Pixma MP 250 nyomtató tulajdonságai
Canon Pixma MP 250 nyomtató tulajdonságai Az egyszerű használat, megbízhatóság, kényelem fontos jellemzők az otthoni nyomtatók tekintetében. A Canon olyan készülékeket fejlesztett ki, melyek ezeknek az igényeknek megfelelnek. Canon Pixma Mp250 tintasugaras multifunkciós nyomtatók egyszerűen használható multifunkciós készülékek. Nyomtatnak, szkennelnek és mindezt kiváló minőségben, és gyorsaságban....
Mit csináljunk, ha elakadt a papír a nyomtatóban?
Mit csináljunk, ha elakadt a papír a... Lézernyomtatók fixáló (beégető) egysége, avagy piszkáljuk-e ollóval, késsel,...
Amit a nyomtatókról tudni kell
Amit a nyomtatókról tudni kell A nyomtató a kiviteli perifériák egyik típusa. A kiviteli perifériák abban...
Garancia a nyomtatókra

Garancia a nyomtatókra

Garanciális idők a nyomtató javítás - nyomtató szerviz szolgáltatásainkra: - az elvégzett javításokra 2 hónap (azonos hiba esetén) - bruttó 10000.- Ft feletti, szervizünk által beépített alkatrészekre 6 hónap - bruttó 10000.- Ft alatti alkatrészekre 1 hónap

Hogyan nyomtassunk pólóra, szövetre?

Hogyan nyomtassunk pólóra, szövetre?

Hogyan nyomtassunk pólóra? Mivel otthonában nem mindenki rendelkezik a művelethez szükséges eszközökkel, most egy olyan módszert mutatunk be, amelyet bárki el tud végezni. Alapkérdés: hogyan juttassuk a képet a pólóra, szövetre?

Hogyan vásárolhatok olyan nyomtatót, ami pénzt, időt spórol nekem

Hogyan vásárolhatok olyan nyomtatót, ami pénzt, időt spórol nekem

Sokkoló! 1000-ből 990 irodában költenek ma jóval többet a dokumentumok nyomtatására. Hogyan vásárolhatok olyan nyomtatót, ami pénzt és időt spórol nekem? Milyen a gazdaságtalan készülék? Egy irodatechnikai készülék a hiedelmek ellenére nem attól lesz gazdaságos, vagy nem hogy az tintasugaras, vagy éppen lézer nyomtató.

Leírások asztali, irodai és reklámipari nyomtatókról

Leírások asztali, irodai és reklámipari nyomtatókról

Ha nehezen igazodik ki a sokféle nyomtató között, vagy nincsen tisztában vele, hogy pontosan milyen típusú nyomtató lenne megfelelő a számára, akkor weboldalunk biztosan a segítségére lesz! Információs oldalunkon megismerkedhet a különböző típusokkal, és leírásokat olvashat asztali, irodai, illetve reklámipari nyomtatókról. Három fő nyomtatótípusból ajánlunk gépeket oldalunkon: a tintasugaras nyomtatók, melyek ideálisak jó minőségű képek nyomtatására, kis példányszámú nyomtatási célokra; a lézeres nyomtatók, melyeket főleg cégeknek és irodai használatra javasolunk, valamint az ipari nyomtatók, melyeket elsősorban reklámcégek, nyomdák számára ajánlunk.

Tuti menü